Zo’n tien à vijftien jaar geleden kende nog maar weinig mensen het; plakfolie. Tegenwoordig is dat wel anders. De laatste jaren is het gebruik van plakfolie in het interieur enorm gestegen. In het kader van duurzaam leven wordt er steeds vaker gekozen voor het hergebruiken van spullen en meubilair. Een buffetkast die niet meer naar je smaak is? Een TV-meubel wat niet meer hip en van deze tijd is? Je hoeft het niet te vervangen. Met simpelweg een stukje plakfolie kun je het weer helemaal hip maken en maak je er weer een echte eye-catcher van in je huis, waar je met veel plezier naar zal kijken. Op www.plakfoliewebshop.nl/ vind je plakfolies in 1001 verschillende soorten, er is dus altijd wel een plakfolie te vinden die past bij jouw interieur en wensen.

Drie trends van dit jaar
Dit jaar zijn er drie interieurtrends die duidelijk populair zijn. Met plakfolie kun je deze trends voordelig en gemakkelijk ook in jouw huis halen. Hieronder vind je de drie grootste plakfolie interieurtrends van dit moment.

1. Mat zwart
Met stip op nummer één; mat zwart. Deze trend is de afgelopen jaren enorm opgekomen. Vooral keukens en meubels worden mat zwart gemaakt. Het zorgt voor een strakke en chique look. Een erg stijlvolle keuze dus. Met mat zwarte plakfolie maak je de objecten in je eigen huis in een handomdraai ook mooi mat zwart.

2. Visgraat
De visgraatvloer, een enorme trend binnen de interieurwereld. In woonprogramma’s, meubelwinkels, hotels, je ziet het overal. Het zorgt voor een prachtige chique look. Met het mooie visgraatplakfolie kun je ook je meubels van de mooie, luxe visgraat print voorzien.

3. Natuurstenen
Graniet, terrazzo en marmer, allemaal soorten natuursteen. Veel aanrechtbladen worden van dit soort mooie prints voorzien. Ook voor vensterbanken zijn dit soort prints erg geliefd. Je kunt ook tafels, deuren, keukenkastjes en andere objecten in huis van deze mooie prints voorzien met de prachtige interieurfolies, verkrijgbaar bij www.plakfoliewebshop.nl

Zoals je ziet gaat het om drie trends die allen zorgen voor een chique en luxe look. Het valt op dat men tegenwoordig dus een luxe, chique, strakke, rustige en sfeervolle look wil creëren in huis. Ga ook met het plakfolie aan de slag en geef je meubels een look in een van deze interieurtrends!

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen